info@macakuvreci.com
+385 98 956 2746

Poklon Mačak u vreći

 55

Poklon Mačak u vreći je namijenjen, kako i samo ime govori, poklanjanju – poklonite vreću puna iznenađenja dragoj osobi (ili možda sebi, ako ste si dragi). Posebno za tu priliku pripremljena vreća jedinstvenog sadržaja sigurno će razveseliti svakoga tko ju primi.

Sadržaj vreće pri narudžbi možete tematski odrediti. Napišite nam bar dvije teme koje osoba voli (kako bismo znali što otprilike staviti) i dvije koje ne voli (kako se ne bi našle unutra). Također, možete nam napisati i sadržaj čestitke koju ćemo urediti i ubaciti u vreću. Vreću tada šaljemo na adresu koju ste odabrali – direktno primatelju ili Vama, kako odaberete.

DOSTAVA se obračunava u košarici, i obračunava se prema udaljenosti adrese na koju se vrši dostava. Dostava je moguća za cijelu EU.

Poklon Mačka u vreći možete naručiti u bilo kojem trenu. Šaljemo ga najviše 8 (osam) radnih dana nakon obrađene uplate.

PDV je uključen u cijenu.

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: MACAKVRECA02 Kategorija:

Opis

Prilikom plaćanja, molimo napišite nam u rubrici Bilješke barem dvije teme koje slavljenica/slavljenik voli (da znamo što otprilike staviti) i dvije koje ne voli (kako se ne bi našle unutra). Možete nam napisati i tekst eventualne čestitke koju ćemo urediti i staviti u vreću.

 

PDV je uključen u cijenu.

Dodatne informacije

Slavljenik voli

Ostavite nam u komentaru dvije teme koje slavljenik voli i dvije koje ne voli.