info@macakuvreci.com
+385 98 956 2746

Često postavljana pitanja (FAQ)

Što je Mačak u vreći?

Mačak u vreći je mala vreća puna iznenađenja koja će razveseliti sve vas koji volite igre, igranje i sve što je s time povezano. U svakoj se vreći nalazi igra (društvena ili video), s time vezani popratni sadržaj, kuponi te jedinstvena, ručno rađena collectible maca.

Kome je namijenjen Mačak u vreći?

Svima vama koji volite igre i pop kulturu općenito, a imate barem 12 godina. 

Što mogu očekivati od Mačka u vreći?

Svaka vreća krije fantastičnu igru (društvenu, računalnu, konzolnu) koju ćete rado zaigrati, s društvom ili sami. Uz nju će biti upakirani i razni drugi zabavni, zanimljivi i korisni proizvodi.

Što ako dobijem igru koju već imam?

Naravno, to se može dogoditi. No, pobrinut ćemo se kako bismo vam ponudili hit i atraktivne naslove koji – ako ništa drugo – mogu izvrsno poslužiti kao poklon dragoj osobi.

Kako mogu naručiti?

Izaberite uslugu koja vam najbolje odgovara:

  1. Mjesečni Mačak u vreći – sadržaj vreće saznat ćete tek po primitku. Narudžbe za novu vreću primamo do 15. u mjesecu ili do isteka zaliha, a sve naručene šaljem na isti dan (između 22.i 25. u mjesecu, ovisno o neradnim danima, vikendima i slično), neovisno o tome kada su naručene. Na vašu adresu stižu u zadnjem tjednu tekućeg mjeseca. 

 

  1. Poklon Mačak u vreći – javite nam se putem obrasca, odaberite temu za prijatelja ili prijateljicu te njemu ili njoj na adresu stiže personalizirani Mačak u vreći, s osobnom porukom. Vreće šaljemo 7 (sedam) radnih dana po primitku uplate. 

 

  1. Mačak u vreći iz prethodnih mjeseci koje imamo na zalihi. Njihov je sadržaj poznat, a šaljemo ih nakon primitka uplate.

 

Kako mogu platiti?

Platiti možete virmanski (uplatom na bankovni račun) ili pomoću aplikacije KEKS Pay.

Kolika je cijena dostave?

Troškove dostave obračunavaju se prema cijeniku tvrtke Mailboxes ETC. i ovisi o udaljenosti od ispostavnog centra u Radničkoj cesti u Zagrebu, Republika Hrvatska.

Mogu li kupiti neki od prošlih Mačaka u vreći?

Naravno, ako ih prije toga ne rasprodamo. Cijena je za prošlu vreću viša a i količine su ograničene, pa je stoga bolje ne čekati.

 Dostavljate li u inozemstvo?

Postoji i ta opcija. Javite nam se elektroničkom poštom na info@macakuvreci.com za detalje.

Mogu li pokloniti Mačka u vreći?

Apsolutno! Nama bi bilo genijalno kad bismo dobili takav poklon, a uvjereni smo kako će tako biti i vama dragim osobama. Za tu prigodu smo pripremili posebnu uslugu “Poklon Mačak u vreći”, sadržaj koje možete birati tematski. 

Mogu li vratiti Mačka u vreći?

Prema Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo na povrat isporučenog proizvoda u roku od 14 dana od dana primitka. Isporučeni proizvod potrebno je o vlastitom trošku dostaviti na našu adresu, u stanju u kojem je bio primljen, neotvoren i nekorišten. Povrat novca na Vaš račun izvršit ćemo u zakonskom roku.

Mogu li dobiti Mačka u vreći po želji?

Naravno! Javite nam se na info@macakuvreci.com, opišite kakvog Mačka u vreći želite i javit ćemo vam se s ponudom.

Kako mogu surađivati s vama?

Ništa lakše! Javite nam se na info@macakuvreci.com, navedite kako ste zamislili suradnju i dogovorit ćemo se.

Što ako imam još pitanja?

Tu smo za vas. Pišite nam na info@macakuvreci.com. Odgovorit ćemo u najkraćem roku.