info@macakuvreci.com
+385 98 956 2746

Poslovni Pokloni

Mačak U Vreći - Idealno riješenje za odličan poklon

Ove godine s poslovnim poklonima dosegnite novu razinu. Iznenadite i obradujte zaposlenike, kolege i poslovne partnere Mačkom u vreći.

Za blagdane podarite neprocjenjiv doživljaj kojem će se moći vraćati tijekom cijele godine, pa i dulje. Naš Mačak u vreći donijet će im radost igranja koju mogu iznova i iznova dijeliti s bližnjima.

Prema vašim potrebama i željama pripremit ćemo vreću iznenađenja u kojoj će biti barem jedna pomno odabrana društvena igra i puno raznih sitnica za što veće veselje otkrivanja.

Zatraži ponudu već sada!

Vaša poklon vreča čeka!

Ideju možete dati vi ili možemo mi!

Sadržaj vreće može biti isti za sve primatelje ili prilagođen na razini grupe, odnosno pojedinca, kao i tematski usklađen. Naravno, u nju možemo staviti i vaše promotivne materijale, kao i brendirati ju vašim logotipom ili drugim zaštitnim znakom.Natasha Prodić
Natasha Prodić
Nesto za gricnuti, nesto za popiti dok se otkrivaju pravila novog board gamea. A kad ti se zasvidja igra i zazelis se ekspanzija, imas kod za popust za board game shop. Uz ostale sitnice, ovo je srecica zapakirana u predivnu vrecu <3 Savrseno kao poklon drugima ili sebi
Mislav Starčević
Mislav Starčević
Odlično, narucio sam bratu za rođendan i super je zadovoljan. Ekipa iz Macak u Vreci jako susretljiva i ažurna. Sve pohvale!
Loreta Jakopović
Loreta Jakopović
kupila sam ga za poklon dečku za rođendan, dala sam prijedloge igara..hrane..i svega sto voli i nevoli..malo je reći da sam se ja oduševila ali on on je još vise ostao iznenađen. komunikacija je super, cak sam i vikendom komunikaciju obavila s dežurnim, tako da ja svakako preporučujem svima i radujem se novoj suradnji ? ekipa super ste
Ivan Tolić
Ivan Tolić
Odlične vreće. Do sad niti jednom nismo bili razočarani sadržajem. Pruža onaj lijepi osjećaj otvaranja darova s tim da si na kraju zadovoljan s onim što je unutra, a nije da sjediš s kiselim smiješkom i petim setom premalih čarapa. Svakako preporuka ako volite društvene igre.
Zvonimir Barać
Zvonimir Barać
Ovo je puno lakše nego smišljati svoju vlastitu vreću iznenađenja. Ako znate nekog tko voli stolne i njima slične igre, ovo bu mu imalo novu igru i hrpu nekih dodatnih stvari, od popusta na escape roomove do nekih kockica, recepata za koktele, navodno i neka majica ponekad uleti. Jako fora stvar, posebno kao poklon.
Barbara Brna Kapusta
Barbara Brna Kapusta
Najbolji poklon od mene meni! Božić jenput mjesečno ^^
Tihana Bihler
Tihana Bihler
Najbolji poslovni poklon! Hvala puno Adrijana Berčić i ekipi iz Mačak u vreći koja se potrudila i složila nam super personalizirane vreće za Božić! Oduševili ste sve, od okorjelih gamera do ljudi kojima je ovo bio prvi boardgame.
Viktorija Strnad
Viktorija Strnad
Kraj mjeseca nikada nije bio uzbudljiviji jer s nestrpljenjem iščekujemo našeg Mačka u vreći. :) Sadržaj vreće je uvijek bogat i zanimljiv. Velika preporuka! ☺️
Zvonka Gverić
Zvonka Gverić
Super ideja i izvedba! Naručivanje i dostava jednostavni za dogovoriti, onda je najbolji dio otkrivanje sadržaja, a onda još i bolji dio igranje... Plus, vreća je odličan poklon za mačka :)